ИНВЕРТЕРИ НА МРЕЖИ
СИСТЕМ ЗА СКЛАДИШТЕЊЕ ЕНЕРГИЈЕ
ПАМЕТНИ ЕНЕРГЕТСКИ ОБЛАК
Медији

Изложбе

Датум Име Локација штанд бр.
27.12.2022 ~ 29 СНЕЦ 上海新国际博览中心 Н5-580
2022.11.30 ~ 12.01 СОЛАР СОЛУТИОНС ДИСЕЛДОРФ 2022 Дизелдорфски изложбени центар F4
2022.11.08 ~ 11 Кључна енергија 2022 Експо центар Римини, Римини, Италија 057
26.10.2022 ~ 27 Алл-Енерги Аустралиа 2022 МЦЕЦ, Мелбурн И101
18.10.2022 ~ 20 Солар & Стораге Ливе 2022 Хала 3, НЕЦ, Бирмингем Х11
2022.8.31 ~ 9.02 ЕЕСА 苏州国际博览中心 Ф3-05
23.08.2022 ~ 25 Интерсоларна Јужна Америка Сао Пауло Екпо Центер Норте, Бразил Е1.40
2022.05.11 ~ 13 Интерсоларна Европа Нови сајамски центар у Минхену, Немачка Б3.170
25.04.2022 ~ 27 ГРЕЕНПОВЕР Гłоговска 14, 60-734 Познан 6-60
2022.04.12 ~ 14 Соларна решења Екпо Хаарлеммермеер, Стеллинг 1,2141 СБ Вијфхуизен, Нердландс A4